avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... STIMULENT INSERTIE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

STIMULENT INSERTIE

Buna ziua!

Mama - aflata in CCC, doreste reintoarcerea in activitate cu minim 60 zile inainte de terminarea CCC, pt a beneficia de stimulent insertie.
Va rog, daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarele :
1) Inante de CCC, mama a avut mai multe contracte de munca, dar acum doreste sa se reintoarca doar la una dintre societati, unde are CIM partial, celelalte contracte de munca dorind sa le inchida. Este necesar sa obtina adeverinta/incetare/decizie si de la ceilalti angajatori?
2)Daca pe langa locul de munca la care se intoarce, mai incepe un job nou, este nevoie de adeverinta si de la noul angajator?
3)Tatal mai poate beneficia de"luna tatalui" de CCC, daca mama face cerere pentru stimulent insertie? In ce conditii?


In speranta ca voi gasi raspunsurile la dvs, va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 14 Iunie 2020
ramo1305, utilizator

Alte discuții în legătură

Ccc suspendat fara plata Crystyana30 Crystyana30 Buna ziua, Speta este urmatoarea:mama a beneficiat de CCC , tata a beneficiat si el de luna lui. Tata sa reîntors la munca cu 60 de zile inainte de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa ma reintorc la lucru din ccc inainte cu ... andrea1990 andrea1990 Buna ziua! Doresc sa ma reintorc la lucru din CCC inainte cu 60 zile de a implini copilul 2 ani pt. a beneficia de stimulent insertie. Insa nu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Pot obtine stimulentul de insertie? gabriellafk gabriellafk Buna ziua, sunt in CCC (de doi ani) pana pe 13.05.2014 si am mai multe neclaritati. Tatal copilului va intra in CCC pentru o luna de pe 17.02.14 iar eu ma voi ... (vezi toată discuția)