avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc

Buna dimineata..As dori sa imi spuneti daca eu ma incadrez la prelungirea ccc pana in decembrie asa cum am auzit ca s-a anuntat...Baiatul meu pe 16 aprilie a facut 2 ani. VA MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Cerere prelungire suspendare contract RuxandraPirvu17 RuxandraPirvu17 Buna ziua. Ma aflu in CCC si sunt din nou insarcinata. Concediul se termina pe data de 16.04.2017 iar data nasterii celui de-al doilea copil este 1 martie ... (vezi toată discuția)
Suprapunere indemnizatie pentru primul copil cu suplimentul celui de-al doilea Irina_21 Irina_21 Buna ziua! Am urmatoarea situatie: am nascut pe data de 27.01.2016 un baiat cu o problema pentru care stiam de la inceput ca pot scoate certificat de incadrare ... (vezi toată discuția)
Suprapunere indemnizatie cu supliment Irina_21 Irina_21 Buna ziua! Am urmatoarea situatie: am nascut pe data de 27.01.2016 un baiat cu o problema pentru care stiam de la inceput ca pot scoate certificat de incadrare ... (vezi toată discuția)