avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... buna ziua - executare credit în franci elvețieni
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

buna ziua - executare credit în franci elvețieni

as dori sa imi spuneti,,am luat un credit in franci elvetieni in 2008,,am platit pana in 2010,,dupa aia a crescut francul si nu am mai platit,,,am fost dat in judecata si platesc din 2014 si pana in prezent,,,am fost la judecatorul care sa ocupat de caz,si am cerut sa-mi spuna cat mai am de plata,,mi sa raspuns ca am tot aceeasi suma pe care mia pus-o tribunalul sa o platesc,am intrebat de ce si mi sa raspuns ca in fiecare luna mi se actualizeaza rata si trebuie sa mai platesc si penalizari,,dar eu nu inteleg daca platesc din 2014 nu mi-a scazut deloc datoria,,va rog foarte mult sa imi spuneti ce as putea face sa nu mai platesc penalizari si actualizari,,banca mia pus de plata o suma mult mai mare decat am luat,,ce pot face.va multumesc,,

Alte discuții în legătură

Am luat un credit in franci elvetieni in 2008 ,,pana in 2010 ... ghita1958 ghita1958 am luat un credit in franci elvetieni in 2008 ,,pana in 2010 am platit dar dupa aia francul a crescut foarte mult si rata a depasit pensia si nu am mai avut de ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar in chf s-a dublat dinusergiu dinusergiu Buna ziua! Stimati domni doamne , sper sa-mi cititi aceasta scrisoare si sa-mi dati un raspuns daca nu va ocupa mult din timpul Dvs. Am luat un credit ipotecar ... (vezi toată discuția)
Credite in franci elvetieni mihaelamariaana mihaelamariaana Ce inseamna pentru romanii cu credite in franci elvetieni decizia Curtii de Justitie a Uniuni Europene privind plata la un curs diferit a ratelor ... (vezi toată discuția)