avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite in franci elvetieni
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite in franci elvetieni

Ce inseamna pentru romanii cu credite in franci elvetieni decizia Curtii de Justitie a Uniuni Europene privind plata la un curs diferit a ratelor creditelor,care ar putea constitui o clauza abuzivaTrebuie sa dai in judecata banca in mod obligatoriu?In cat timp se va introduce in legislatia romaneasca fara sa faci acest lucru?Diferenta platita pana acum se va recupera?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:39, 3 Mai 2014
CJUE ar trebui sa se implice si in plata creditelor obtinute in lei, sa se reduca dobinda la cea care era pentru creditele in euro adica 2-3%.

Pentru unii muma pentru altii ciuma! Nu vad motivul ptr care se implica CJUE in tranzactiile dintre o PF si una juridica.

Ai vrut credit in franci elvetieni atunci plateste in franci elvetieni! Traiasca CJUE socialista.
Lasand la o parte dusmania intre persoanele cu diferite forme de creditare (lei ,euro,franci)am pus totusi o intrebare pertinenta si rog pe cei care cunosc sa-mi raspunda.
Nu cred ca exista dusmanie ci doar diferente de opinii. Nu mi se pare corect ca numai unii sa beneficieze de "reduceri". Ce au cei care au credite in fraci elvetieni si nu au ceilalti? Te-ai angajat la un credit atunci returneaza-l in conditiile in care ai semnat. Nici mie nu mi-a convenit cind au crescut dobinzile dar cind am luat creditul am fost constient ca acest lucru se poate intimpla si am platit pina la ultima rata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar- curs euro reptila reptila am un credit ipotecar in Euro, din 2005, la vremea respectiva cursul valutar era de 3,5197E. acuma este de 4,5 E, ce pasi trebuie sa urmez pentru a mi se ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar ContSters10241 ContSters10241 In cazul unui credit ipotecar persoana care a facut creditul, a imprumutat de a banca suma de 625 milioane lei vechi ,restul din contravaloarea apartamentului ... (vezi toată discuția)
Rambursarea la banca a creditului ipotecar martin2 martin2 pe scurt..am facut un imprumut in franci elvetieni..la acea data era rata 340 ron, acum a crescut la 820 ron..venitul meu pe toata familia (3 persoane) este ... (vezi toată discuția)