avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CREDIT ipotecar IN CHF S-A DUBLAT
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CREDIT ipotecar IN CHF S-A DUBLAT

Buna ziua!
Stimati domni doamne , sper sa-mi cititi aceasta scrisoare si sa-mi dati un raspuns daca nu va ocupa mult din timpul Dvs.
Am luat un credit ipotecar luat in 2008 pe 25 de ani de la Banca, in vederea achizitionarii unui teren. Un credit de 35 000 de E luat in franci elvetieni.
Dupa cateva calcule am ajuns la concluzia ca voi plati triplu. Am platit pana la acceasta data toate ratele lunare, banca nu a venit cu nici o oferta sau absolut nimic sa-mi inlesneasca eforturile, in conditiile in care si rata lunara a trecut de dublu. Sunt ferm convins ca acolo sunt anumite chestii nu tocmai ortodoxe. Nu stiu unde sa ma adresez si cu cine sa vorbesc.
Dupa cinci ani de plata va rog respectuos sa ma credeti ca nu lucrez decat pentru banca, o chirie unde stau si cam atat......Oare exista drepturi in tara asta, exista o persoana care sa doreasca cu adevrat sa faca lumina.......institutiilea accestea bancare sunt camatari cu acte in regula?
Chiar si contractul cu banca l-am citit in tramvai daca am impresia, nu-mi aduc exact aminte daca am avut posibilitaea sa-l citesc acasa,,, L-am citit intre banca si firma de notariat . Sau daca nu ma insel am avut cateva pagini nu era gata tot am mai primit ceva dupa o perioada de timp. In fine un amalgam si o abureala doar.. doar .....sa fiu agatat de dansii.

Cu stima,
Sergiu Dinu
Ultima modificare: Duminică, 27 Ianuarie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 11:57, 28 Ianuarie 2013
Spuneti-ne daca vi s-a marit dob anda sau soldul creditului. Soldul il calculzati in franci, nu in euro si nu in lei, atata timp cat e un credit in franci. Daca nici dobanda nici soldul nu au crescut, fiti mai explicit cu ce anume sustineti ca a gresit banca si ce ar trebui sa faca pentru dvs si continuam discutia de acolo. Datele din primul post sunt incomplete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit franci delia1211 delia1211 Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca in franci elevetieni in valoare de 46 000 chf din anul 2007. Cand am ridicat banii a fost cursul 1.845 ... (vezi toată discuția)
Rambursarea la banca a creditului ipotecar martin2 martin2 pe scurt..am facut un imprumut in franci elvetieni..la acea data era rata 340 ron, acum a crescut la 820 ron..venitul meu pe toata familia (3 persoane) este ... (vezi toată discuția)
Credite in franci elvetieni mihaelamariaana mihaelamariaana Ce inseamna pentru romanii cu credite in franci elvetieni decizia Curtii de Justitie a Uniuni Europene privind plata la un curs diferit a ratelor ... (vezi toată discuția)