avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sursa dumneavoastra
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sursa dumneavoastra

De unde stie site-ul Avocatnet.ro ca 45 la suta din romani nu au WC in casa ??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 18 Iunie 2020
Unde s-a scris asta?
Eu citesc cam toate articolele și nu am văzut ce spuneți dvs.
[ link extern ]

nu e vb de avocat net, nu gasiti asa ceva scris, mai ales ca nici nu e adevarat. Nu ca sta Romania prea bine la capitolul asta, dar nici aproape jumatate nu sunt cu wc-ul in curte nu sunt asa cum ziceti dvs ca azi vazut scris undeva.

www.avocatnet.ro/forum/discu...
Acest link apartine sau nu avocatnet.ro ???
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnule, e o discutie pe forum de acum 5 ani initiata de un utilizator al forumului, nicidecum un articol publicat de avocatnet, iar sursa e precizata ca fiind o statistica europeana, nu a verificat nimeni la vremea aia daca chiar asa e.
Ultima modificare: Marți, 16 Iunie 2020
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Preluarea cred ca s-a facut de pe acest site
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cititi articolele publicate de avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Ne-ar interesa parerea dvs. cu privire la calitatea articolelor, ce ar trebui sa schimbam la articolele publicate, despre ce v-ati dori sa incepem sa scriem ... (vezi toată discuția)
Autorizatie iscir iRazvan91 iRazvan91 Buna ziua, Imi puteti spune va rog care este legea si [u]articolul[/u] de lege care mentioneaza faptul ca esti obligat sa ai autorizatie ISCIR? Si as mai ... (vezi toată discuția)
Cifre de trafic avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu Ieri, 5 ianuarie 2011, Avocatnet.ro a fost accesat de 68.875 vizitatori unici. Pentru ca ne-am obisnuit sa afisam din cand in cand cifre despre traficul ... (vezi toată discuția)