avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Covid
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Covid

Salutare! Am facut testul covid-19 si am fost negativ. Pot iesi din izolare? Mentionez am sunat la DSP si mi sa spus ca nu se poate si ca este decret pentru acest lucru, care nu o gaseac. Cineva care ma poate ajuta? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu următoarea întrebare ținând cont de ... crangasug crangasug Bună ziua, Am și eu următoarea întrebare ținând cont de situația actuală din Romania: in momentul de față, daca te îmbolnăvești de COVID nu mai ... (vezi toată discuția)
Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile ... dritaS dritaS Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile prelungește izolarea la domiciliu încă 14 zile de la data testării?Va rog ! Care este ... (vezi toată discuția)
Durata izolare la domiciliu challenger challenger Situația: În urma unui contact cu o persoana aflată ulterior sub suspiciunea infectării cu COVID-19, am intrat în izolare la domiciliu, fără simptome, ... (vezi toată discuția)