avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna ziua
Daca m am angajat in octombrie anul trecut, la cate zile de concediu de odihna am dreptul in prezent?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iunie 2020
carmen2011, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:36, 17 Iunie 2020
Buna ziua,
Cate zile de concediu aveti trecute in contractul de munca?
21 zile

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Cate zile de concediu aveti trecute in contractul de munca?

Ati avea 5 zile pe anul trecut, din Oct. si pana in Dec.
Anul acesta ati fost in somaj tehnic?
Modul de calcul este urmatorul
21 ( cate zile de concediu aveti stipulate in contract)/ 12 ( lunile anului) X ( inmultit) cu perioada lucrata ( lunile cat ati lucrat- perioada cat v-ati aflat in somaj tehnic datorita acestei situatii).
Da..am fost in somaj tehnic, 2 luni
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iunie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Perioada de somaj tehnic diminueaza zilele de CO ...astfel, pe anul 2020 , aveti dreptul doar la 18 zile lucratoare de CO .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu neefectuat inainte de cic cristina_2013 cristina_2013 Buna seara, Am intrat in cic anul acesta si intentionez sa ma intorc la serviciu incepand cu febr. 2015. Societatea la care lucrez mi-a aprobat prin cerere CO ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna istratecristina istratecristina Buna ziua, am si o intrebare va rog ,daca am fost in concediu pentru cresterea copilului pana pa data de 17 oct si am reluat activitatea eu la cate zile de ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic elagrosu elagrosu Buna ziua si La multi ani tuturor Mai am o intrebare referitor la somajul tehnic si anume : daca pentru perioada de sarbatori de iarna s-a stabilit la ... (vezi toată discuția)