avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Drepturi suplimentare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Drepturi suplimentare pensie

Buna ziua !
M-am pensionat ANTICIPAT in 2015...Decizia de pensionare LA TERMEN am primit-o in mai 2020...Deci,deciziile s-au dat in perioade cu legi ale pensiei diferite.
Pot contesta (acum,incadrandu-ma in termenul de 45 zile de la comunicare) valoarea pensiei stabilita in 2015 pe motiv ca nu s-a stabilit conform principiului CONTRIBUTIVITATII ? Asta in situatia in care,in 2015 nu mi s-au luat in calcul adeverintele de venit SUPLIMENTAR atasate la dosar ci numai salariul din Cartea de munca ?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Despre precizarea de actiune si ce cale de atac ar putea fi admisibila emilia-elena emilia-elena Va rog tare mult sa-mi spuneti , dacă există temei legal pentru respingerea unor capete de cerere formulate prin precizare la primul termen de ... (vezi toată discuția)
Fapta penala ramos57 ramos57 Buna ziua, Sunt pensionar militar si conf.L.263/2010 (O.U.G.nr.1/2011), pensia mi-a fost recalculata in functie de venituri. Detin 3 adeverinte ... (vezi toată discuția)
Pot sa dau in judecata casa de pensii inainte de a ma pensiona? savuvirgil savuvirgil Buna ziua ! Am trimis o cerere prin posta catre Casa de Pensii a Sectorului 3 ,la care am atasat o adeverinta de acord global din care reiese contributia ... (vezi toată discuția)