avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Este legal să mi se pună poprire, pe o pensie de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Este legal să mi se pună poprire, pe o pensie de boală gr. III ?

Bună ziua, pe 15.06.2020 mi s-au pus poprire pe pensia pe caz de boală de 704 lei, în contul meu de la banca ING, pentru o datorie mai veche de 2920 lei la CAR Seniorii. Este legal să-mi oprească toată pensia ? Sau, cât poate să oprească maxim ? Ce trebuie să fac ?
Și, ca și cum nu era " prea mult ", tot pe 15.06.2020, am primit o somație de plată, de la executorul judecătoresc, pentru o datorie de 4108 lei la Asociația de locatari a blocului în care locuiesc.
Doresc să plătesc ambele datorii !!! Dar, cum să fac ?

Alte discuții în legătură

Proprire Darina22 Darina22 Nu am bunuri mobile si imobile, sunt divortata si locuiesc in chirie. Am pensie de boala de 704 lei. Pentru o suma de bani scoasa de la un CAR mi s-a blocat ... (vezi toată discuția)
Girant in dificultate milana2 milana2 Buna, in 2007, am semnat ca girant (din 3) pt. persoana X, care a luat un imprumut de la CAR Sanatatea, ce trebuia achitat pana in 2009; persoana X a plecat ... (vezi toată discuția)
Executare silita nicoleta 70 nicoleta 70 Buna seara.Am contractat un credit in anul 2011 pe care nu am mai putut sa l platesc din noiembrie 2011.Pe data de 10.02.2016 mi s a blocat cardul de pe care ... (vezi toată discuția)