avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... DESPRE MEDIATOR, MANDATAR AD-HOC SI ALTELE
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

DESPRE MEDIATOR, MANDATAR AD-HOC SI ALTELE

Constat cu parere de rau ca meseria de avocat este subminata saptamanal de tot felul de legiferari neocomuniste, unele cu sprijinul nemijlocit al unor indivizi sau firme de avocatura aflate in sfera puterii. Nemultumiti probabil de spagile date de avocati pe la examenele astea cu spete extraterestre, au aparut ca din senin tot felul de reglementari care te lasa cu gura cascata. Economisti someri, tot felul de pensionari experti guvernamental si toate leprele din societatea romaneasca ne fac o concurenta teribila cu sprijinul puterii. Incurajati de o Europa a nimanui, de o banda care nu mai respecta nici deficitul de 3 % dar se proclama populari, o sa ajungem sa nu mai putem sprijini firmele mici si mijlocii, stalpii economiei de piata. Impozitul forfetar este eliminat pentru ca amantele directorilor sa nu plateasca nici un fel de impozite pe salariile platite mascat pe firme de apartament, exista baroul constitutional care functioneaza bine-mersi si multe-altele..Dar cel mai grav mi se pare aparitia meseriei de mediator si de mandatar ad-hoc. Adica sa nu putem noi avocatii sa facem diligentele necesare unei firme aflate in dificultate ? Chiar asa imbecili sunt avocatii incat trebuie sa apara o lege, sa existe o alta gasca, cu administratia ei, cu examenele ei corupte, cu patalamaua la mana, care sa ne ia painea de la gura si noua si patronilor si noi sa nu facem nimic ? Cum scapam de [cei] care ne mananca viata ? Voi ce ziceti ?

am editat mesajul inlocuind in penultima propozitie un termen pe care il consider nepotrivit cu un pronume :D
Ultima modificare: Miercuri, 16 Decembrie 2009
George, Avocat
Cel mai recent răspuns: ninelus , utilizator 12:30, 16 Decembrie 2009
Va rugam sa folositi un ton ceva mai moderat, desi intelegem faptul ca sunteti nemultumit de situatiile prezentate. Probabil datorita abordarii dumneavoastra mesajul a fost raportat. E insa o tema actuala si interesanta care ar merita dezbatuta.
Orice critica ce se vrea constructiva e bine venita si o insusim in limita posibilitatilor:DB-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constrangere ilegala/imorala a ordinului arhitectilor din romania - cotizatia Fawkes Fawkes Buna ziua! Am apelat la dvs. pentru a cere parerea unui specialist, a unor persoane a caror profesie este cea de a apara libertatile si drepturile celorlalti ... (vezi toată discuția)
Lichidatorii fantomelor si smecherii de miliarde-cf.legii 85/2006 rodica_post rodica_post Lichidatorii fantomelor si smecherii de miliarde Orice s-ar spune, meseria de lichidator al firmelor declarate in insolventa este cea mai banoasa ... (vezi toată discuția)
Discriminare la locul de muncă shinsoora shinsoora Buna ziua De doi ani lucrez într-un magazin ce face parte dintr-un lanț de retail din România. Am început ca simplă angajată... În decurs de 6 luni ... (vezi toată discuția)