avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz in serviciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz in serviciu

Buna seara. In cazul unui abuz in serviciu, savarsit acum 3 ani, timp in care savarsitorul nu a fost cautat de politie, prejudiciul a fost acoperit per total, iar persoana prejudiciata si-a retras plangerea, ramanand doar plangerea societatii comerciale in cadrul careia s-a savarsit fapta, este posibil ca aceasta ( persoana prejudiciata) sa mai fie chemata sa dea declaratie?
Persoana juridica, in prezent, nu mai are filiala pe teritoriul Romaniei.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Denunt calomnios sergiu.sv sergiu.sv X, functionar public, este reclamat la ANAF pentru abuz in serviciu de catre Y.ANAF inainteza spre solutionare plangerea comisiei de disciplina a institutiei ... (vezi toată discuția)
Dosar pretenii in lipsa unei plangeri la politie Consultant Covasna Consultant Covasna Buna ziua. Un client al bancii unde am lucrat a depus plangere la banca in care am fost acuzat de Transfer ilegal al unei sume de bani prin internet ... (vezi toată discuția)
Furt sau delapidare? danielbks danielbks Am luat recent din incasarile zilnice suma de 3000 ron pe care nu pot sa ii pun inapoi momentan, si angajatorul stie despre acest lucru. as dori un sfat va rog ... (vezi toată discuția)