avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare necorespunzătoare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare necorespunzătoare

Bună ziua, lucrez la un azil de bătrâni ca asistent medical. Am fost izolată la locul de munca și apoi acasă câte 2 săptămâni. Am înțeles ca izolarea la domiciliu trebuia sa fie plătită. În condica de prezenta apar în izolare însă orele nu sunt plătite sub nici o forma. Am fost plătită strict pt orele lucrate din restul lunii și mi s-au luat 2 zile din concediul de odihna pe motiv ca "nu îmi ies orele și nu m-ar putea plăti". Ce ar trebui sa fac? E ok ca nu sunt plătită deloc pt acea izolare?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o nelamurire. in urma depistarii pozitiv a doi ... cristinaIonita81 cristinaIonita81 Buna ziua. Am o nelamurire. In urma depistarii pozitiv a doi colegi cu covid 19 angajatorul a hotarat sa testeze intreg personalul lasandu-ne acasa doua/trei ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna & covid 19 Eusunntbabas Eusunntbabas Concediu de odihna & Covid 19 Buna ziua! Am nevoie de un raspuns urgent de la dumneavoastra!! Sunt instructor de educatie, lucrez cu DGASPC. Astazi s-au ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva iulia1991 iulia1991 Buna ziua. Am si eu urmatoarea problema: am lucrat un an jumate la o cafenea. In data de 27.03 am vb cu patronii sa mi dea 2 saptamani, restul din concediul ... (vezi toată discuția)