avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Categorie de folosinta:faneata
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Categorie de folosinta:faneata

Buna ziua,

Am un teren cu categoria de folosinta faneata si o casa care este inscrisa in CF...pot sa depun la primarie pt un certificat de urbanism pentru a imi extinde casa...trebuie sa imi reglementez categoria de folosinta sau asta se va face direct prin eventuala autorizatie de construire emisa dupa....? Va rog frumos sa ma ajutati cu un articol din lege...:)

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Constructie de casa pe teren intravilan, categoria faneata stefanalex stefanalex Am cumparat in 2012 un teren de 1604 mp. Acesta figureaza in acte ca teren intravilan categoria faneata. El nu a fost folosit niciodata ca faneata ci ca teren ... (vezi toată discuția)
Inscriere teren in cf anastasislavinia anastasislavinia Un teren retrocedat in baza L 247 cum se inscrie in CF ? sub denumirea dinaintea expropierii sau sub denumirea data de statul Roman, respectiv primarie, dupa ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan, folosinta actuala teren agricol polarbear2 polarbear2 Buna ziua, Problema mea sta in felul urmator. Am posibilitatea de a cumpara un teren intravilan care are ca folosinta actuala: faneata. Conform ... (vezi toată discuția)