avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pensie alimentara din profitul firmei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pensie alimentara din profitul firmei

Bună ziua, va rog frumos să mă ajutați cu un răspuns. Doresc sa divorțez de soțul meu. Avem împreună o fetiță de 1 an. El are firma, este asociat unic, dar și angajat pe un salariu minim pe economie - 1350 RON. Pot obține pensie alimentara din profitul firmei? Sa îmi ofere 25% din 1350 RON mi se pare foarte foarte puțin pentru întreținerea unui copil. Dividende nu cred ca exista. Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:41, 19 Iunie 2020
nu are legatura profitul cu venitul lui ca angajat. Se va raporta la minim pe ec.
Profitul e al firmei si il poate reinvesti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri pe firma lealea lealea Buna ziua! Am si eu o intrebare mai delicata. Sotul meu a deschis in anul 2014 o firma in Iasi , noi suntem casatoriti din 2010 in urma casniciei avem un copil ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara tatal asociat unic si administrator eduardsimami eduardsimami buna seara..as avea o nelamurire am divortat de 1 an si jumatate custodia copiilor revenindu-mi mie iar dansul obligat la plata a 33 % ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Usher Usher Buna ziua! Sunt despartita in fapt de sot si vreau sa introduc actiunea de divort, problema este cat imi datoreaza pensie alimentara pentru copilul minor. ... (vezi toată discuția)