avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se impart bunurile dupa deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se impart bunurile dupa deces

Sunt divortata de 18 ani si nu am facut impartirea bunurilor(un apartament cu 3 camere cymparat in timpul casatoriei)Din casatorie a rezultat un baiat,acum major dar fostul sot s-a recasatorit si are inca un copil.Cum se va imparti apartamentul cumparat cu mine duoa decesul lui?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:58, 19 Iunie 2020
partea lui va fi mostenita de copil si nevasta.
pe dvs va mosteneste doar copilul.
Daca va deceda el inaintea dvs, dupa ce mostenitorii lui deszbat succesiunea, dvs veti fi in indiviziune cu acestia.. deci, oricum ar fi, tot partaj trebuie sa faceti ?
De ce nu il faceti acum ?
Daca dvs stati in casa aia, va inteleg de ce.. nu inteleg de ce nu faceti, daca sta el..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se imparte o mostenire ? Codrin2017 Codrin2017 Familiea A are doi copii A1 si A2 si au trait intr-un apartament. Tatal a murit si s-a facut o succesiune (intre mama A si copiii A1 si A2). Copilul A1 a ... (vezi toată discuția)
Dacă soția a divorțat acum 30 de ani având și un copil cu ... 220371 220371 Dacă soția a divorțat acum 30 deani având și un copil cu soțul după divorț soția a cumpărat un apartament pe numele ei între timp soția a decedat a ... (vezi toată discuția)
Recasatorie , ce se intampla cu fiul mostenitor magika2002 magika2002 Buna ziua, as dori sa ma recasatoresc, eu am o garsoniera si o fata iar sotul o casa si un baiat . Ce drepturi are baiatul lui in garsoniera mea, si ... (vezi toată discuția)