avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Aport la capital social?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Aport la capital social?

S-a introdus la Startupnation 2020: aportul la capitalul social subscris si varsat al societatii aplicante:
1. 6000 lei - 15p
2. 5000 lei - 10p
3. 4000 lei - 5p
Intrebarea mea este ce anume reprezinta? Spre exemplu daca am pe firma 200 lei capital social nu pot participa la program?
Cel mai recent răspuns: Danrocomp , utilizator 20:38, 19 Iunie 2020
Pare un abuz discriminatoriu votat de clientela PSD chiar ma mir cum a aprobat președintele așa ceva !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabila aport la capital social goanaa92 goanaa92 Mi sa dat o monografie contabila sa fac...si e destul de grea...de exemplu exercitiul 1 incepe: Pe data de 01.03 N se constituie societatea comerciala ... (vezi toată discuția)
Srl-majorare capital social. in ce termen? adela05 adela05 La un SRL, hotararea prin care se face majorare de capital social, trebuie sa fie o hotarare a adunarii generale sau extraordinare? De asemenea, tot la ... (vezi toată discuția)
Aport capital social mikitud mikitud buna ziua pt.un SRL ,cu 2 asociati in parti egale, in ce conditii se face aportul la capitalul social. as dori un raspuns detaliat. multumesc. (vezi toată discuția)