avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinere titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinere titlu de proprietate

Buna ziua! Am calitatea de mostenitor de pe urma tatalui impreuna cu inca 3 frati asupra unor suprafete de pamant. Care sunt pasii de urmat pentru a avea titlu de proprietate. Mentionez ca tatal este decedat si nici el nu a avut titlu de proprietate. Bunicii din partea tatalui au decedat in perioada inainte de 89' cand nu se faceau titluri de proprietate. Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Iunie 2020
Constantinovici, utilizator
Bună ziua,

Dacă tatăl dumneavostră (sau tatal impreună cu dumneavostră/fratii/bunicii) a locuit în respectiva locuință mai mult de 30 de ani puteți face o cerere având ca obiect uzucapiunea și sa invocați joncțiunea posesiilor.

Ulterior sa mergeți la notar, dezbateti succesiunea și solicitati și ieșirea din indiviziune, dacă exista înțelegere între dumneavostră și frații dumneavostră. Dacă nu, va adresați instantei de judecata.

Cu stimă,
Avocat Popa Andra-Ingrid
Ultima modificare: Duminică, 21 Iunie 2020
Popa Andra-Ingrid - Avocat colaborator , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă rog mult putin ajutor. Mija Adela 7 Mija Adela 7 Bună. Bunicii mei decedati au un teren agricol, unchiul meu la dat la cineva doar cu titlu de proprietate si nu stiu daca sa facut ceva in scris. Primaria ... (vezi toată discuția)
Bună seara!- succesiune in cazul decesului unuia dintre soti Chiș Nicoleta 7 Chiș Nicoleta 7 Împreună cu fostul soț am o garsonieră, în cazul în care unul din noi decedează cum se face succesiunea, mentionez că am doi copii, unul e major. (vezi toată discuția)
Uzucapiune sau ce alt mod de dobândire a cotei părți de coproprietate? Alexandreevici Alexandreevici Uzucapiune sau ce alt mod de dobândire a cotei părți de coproprietate? Bună ziua! Tată și fiu moștenesc în baza unui testament de la un bunic ... (vezi toată discuția)