avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare teren , mai multi proprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare teren , mai multi proprietari

Buna ziua , as dori sa cumpar un teren intravilan , dar am intampinat o problema
Pe exstrasul de carte funciara , apare o suprafata totala de 3423 mp si 5 proprietari , primii 3 au o cota de 1985/3423 au dobandit acceasta cota prin succesiune in anul 1916 , cel mai probabil sunt decedati.(nu se stie nimic despre ei , cei 2 proprietari de la care vreau sa cumpar nu ii cunosc.
Cei 2 de la care vreau sa cumpar au fiecare 719/3423 dobandit prin succesiune in anul 2006.
Nu existra cadastru facut pe teren , cei 2 de la care cumpar 1438 mp au doar un exstras de carte funciara si actul de succesiune din 2006
Daca cumpar aceasta cota de 1438 mp , cum as putea sa ies din indiviziune? sa figurez singur pe CF. Am inteles ca daca detin doar o cota , nu primesc autorizatie de constructie.
La ce riscuri ma expun , daca cumpar cele doua cote parti de 719 mp , fara sa fie facut cadastrul , sa il cumpar printr-un contract de vanzare cumparare incheiat in fata notarului pe baza actului de succesiune

Alte discuții în legătură

Litigiu teren robert_10g robert_10g Buna ziua, Vreau sa cumpar un teren in apropierea Bucurestiului , am depus actele propietarului la notariat, pentru tranzactie si surpriza la extrasul de ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren agricol anca20172018 anca20172018 Buna ziua, Vreau sa cumpar un teren agricol de 500 mp. Actele pe care le-am primit de la proprietar sunt: Titlu de proprietate pe numele tatalui proprietarului ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru a trece un pamant pe numele meu amaririhuanita amaririhuanita Buna mama are un pamant si trebuie sa il trec pe numele meu ce acte sunt necesare.ultumesc. (vezi toată discuția)