avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Salariu retinut de banca la expirare descoperire de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Salariu retinut de banca la expirare descoperire de cont fara anuntare prealabila

Buna seara, pe 12.06.2020 mi-a expirat descoperirea de card.
Banca mi-a retinut tot salariu .
In luna martie am mers intr-o sucursla sa intreb daca pot sa il transform intr-o linie de credit,mi s-a spus ca atata timp cat desoperirea de cont e activa nu se face lucrul acesta ,dar ca cu 30 de zile inainte de expirarea lui ma v-a contacta un reprezentant al banci pt. A stabili ce se va intampla mai departe.
Supriza ,nu m-a contactat nimeni....in data de 15.06.2020m-am trezit cu SALARIUL RETINUT DE BANCA PE MOTIV CA MI-A EXPIRAT DECOPERIREA DE CONT, pe data de 18.06.2020 indemnizatie de norma de hrana oprita!
Mentionez ca nu am fost rau platnica,si m-am adresat bancii pt. rezolvarea problemei....momentan astept ! Nu stiu at de legal este ceea ce au facut....sa ma lase efectiv in fu dul gol! In condutiile in caretraiesc de la salariu la salariu!

Alte discuții în legătură

Retinere salariu integral kolo782003 kolo782003 Am un card de salarii cu un plafon de descoperit individual. Plafonul descoperit a fost facut in anul 2008 si reprezinta 4000 RON. In ziua cu virarea ... (vezi toată discuția)
Descoperire de card in cazul decesului ContSters193283 ContSters193283 In urma cu 10 luni sotul meu a decedat. El avea o decoperire de card pe cardul de salariu, de 6700 lei. La momentul decesului eu eram somera ( fara somaj ... (vezi toată discuția)
Descoperire cont - e legal sa-mi retina tot salariul? Bsorin24 Bsorin24 am facut o descoperire de card (overdraft) pt un card de salariu acum 2 ani si pt ca nu am lasat dobanda p o anumita data a lunii m-am trezit cu tot salariul ... (vezi toată discuția)