avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... atribuirea locuintei de stat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

atribuirea locuintei de stat

sunt titular al unui c.i.prop stat,am si fosta sotie si copilul nostru de21ani trecuti ca chiriasi,am divortat si fosta sotie a cerut atribuirea locuintei compusa din 2apartamente ,unul 2cam+dep celalalt1cam+dep,mentionez ca eu am stat in primul cu parintii si am fost titular inainte de ama casatori,dupa1992am primit si ap cu o camera unde am scos usa si am pus un geam iar din perete am facut o trecere sa comunice ap intre ele,la proces sotia a cerut sa fie atribuit ei spatiul total!!!!!!!!!!!!????si culmea legea i la dat ei!!!???deci ea a primit 2apartamente de stat si eu cu copilul nimic!?desi eu nu mai stau cu ea acolo din motive personale si nici fiul nostru,mentionez ca desi are21ani legea a obligato la plata pensiei insa din vara lui2008nui mai da bani dar nici pe noi nu ne mai lasa in casa,a montat usa de fier si sta cu concubinul ei,am anuntat si politia dar,au spus ca nu se baga in familie sa o dau in judecata sa cer locuinta ,si a cerut ea si a primit pe ambele!legea ia dat ei 2apartamente!am facut recurs si mi sa respins inca nu stiu din ce motiv!e posibil ca eu care am locuit inainte acolo cu parintii si am ramas titular pina la casatoria cu ea in acel apartament sa nu am dreptul da a beneficia de nici unul ?plus ca eu stau cu fiul nostru care inca e la studii pe la rude,va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Atribuire beneficiu contract inchiriere gemminy55 gemminy55 am un proces cu fosta sotie pentru atribuirea contr.inch a unui ap cu 2cam+anexe si unul1cam=anexe,ap comunica intre ele in urma decuparii unui perete si sa ... (vezi toată discuția)
Ce sanse sunt de evacuare? ContSters159442 ContSters159442 poate ma puteti ajuta cu un sfat.In 2011 februarie am divortat de fostul sot .In 2010 am obtinut o locuinta sociala de la primarie care l-am trecut ca titular ... (vezi toată discuția)
Anulare declaratie notariala Cris_79 Cris_79 Am fost casatorita timp de 7 ani. Am divortat in 2007. In 2004 am obtinut prin ANL o locuinta, eu fiind titular de contract. La divort fostul meu sot m-a ... (vezi toată discuția)