Bună ziua, întrebarea mea se referă la o situație dificilă. Sunt însărcinată și după ce am anunțat în scris firma, au avut o reacție destul de urâtă. Printre altele mi s-au tăiat și tichetele de masă. Iar acum mi-e teamă că nu îmi vor emite nici adeverința necesară pentru indemnizație de copil. Vă rog să îmi spuneți dacă au dreptul să refuze emiterea oricărei adeverințe solicitate de mine și/sau de către medicul meu de familie? Ce pot să fac eu ca angajată a firmei în astfel de situații? Vă mulțumesc.
Puteti sesiza ITM (pentru refuz emitere adeverinta si taiere tichete de masa) si DJSP (pentru refuz emitere adeverinta) in scris cu nr. de inregistrare/ data.
Nu au niciun drept să va refuze emiterea oricărei adeverințe solicitate de dvs și/sau de către medicul meu de familie.
1. Potrivit art.7 alin.6 din HG nr.905/2017 privind registrul general de evidenta a salariatilor, “la solicitarea scrisă a salariatului sau a unui fost salariat, angajatorii sunt obligaţi să îi elibereze acestuia un extras din registru, datat şi certificat pentru conformitate, sau o adeverinţă care să ateste activitatea desfăşurată de acesta, durata activităţii, salariul, vechimea în muncă şi în specialitate, astfel cum rezultă din registru şi din dosarul personal, în termen de cel mult 15 zile de la data solicitării.
HG 905/2017
art.7
.....
(5) Constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 300 lei la 1.000 lei încălcarea de către angajator a prevederilor art. 7 alin. (3) - (6).
(6) Constatarea contravențiilor și aplicarea sancțiunilor angajatorilor se fac de către inspectorii de muncă.
2. Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.
Resurse umane
Popovici Alina
Este normal sa ceri i adeverința la angajator su el.sa nu o elibereze? Am nevoie de adeverința pt medic de familie pt medical am cerut de marti adeverința ... (vezi toată discuția)