avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar delapidare si fals in inscrisuri.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar delapidare si fals in inscrisuri.

Buna ziua.Sunt acuzata din anul 2015 de fostul angajator de delapidare si fals in acte.Dea lungul timpului am primit de 3 ori citatie de la organul de urmarire penala in care mi se aduce la cunostinta ca sunt inculpata in dosar art 295 al 1 rap la art 308 cod penal cu aplicarea art 35 alin 1 cod penal si art 322 al 1 cod penal toate cu aplicarea art 38 al 1 cod penal.O intrebare nu intervine termenul de prescriptie.Si care ar putea fi consecintele cele mai grave.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: alexia87 , utilizator 20:29, 23 Iunie 2020
Despre ce prejudiciu discutam?
11000 euro
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va angajati avocat bun puteti scapa de inchisoare.
Nu mizati pe prescriptie.
Ati incercat sa acoperiti prejudiciul?
Nu am incercat sa.l acoper

Alte discuții în legătură

Limite de pedeapsa ionut7979 ionut7979 Buna ziua! Imi puteti spune va rog care sunt limitele de pedeapsa in cazul de mai jos? -complicitate la delapidare in forma continuata: art.48 Cp ... (vezi toată discuția)
Complicitate la delapidare Catalin1997 Catalin1997 Salut, am prima abatere am extras..din magazinul Cora niste produse care au fost puse pe banda si ne scanate..am fost prins am recunoscut prejudiciu sa ... (vezi toată discuția)
Sunt acuzat de delapidare si fals in inscrisuri. alexia87 alexia87 Buna seara.In 2015 am fost chemat la politie pentru a mi se comunica,ca sunt cercetat intrun dosar de delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura ... (vezi toată discuția)