avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt acuzat de delapidare si fals in inscrisuri.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt acuzat de delapidare si fals in inscrisuri.

Buna seara.In 2015 am fost chemat la politie pentru a mi se comunica,ca sunt cercetat intrun dosar de delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata.Prejudiciul adus e de 11000 euro.Dupa 4 ani sunt chemat din nou in care mi se comunica intrun proces verbal ca sunt suspect de delapidare in forma continua art 295 alin 1 cu aplicare art 35 al 1 si art 322 alin 1 cu aplicare art 38 alin 1 procedura penala.Mentionez ca nu am avut nici un contract de angajat cu firma respectiava si doar un contract de prestari servicii care era incheiat de mult si a fost prelungit fara acordul meu si nu prin act aditional ci prin stampila si o data fara semnatura si stampila mea.Faptele spun ei ca leam savarsit dupa incetarea contractului de prestari servicii.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca dosarul in aceasta faza mai poate ajunge in tribunal si daca se poate da cu suspendare in cazul in care se ajunge in instanta.Sau care sunt pasii dupa care sunt suspect.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 18:22, 8 Iunie 2019
Bună seara. În situația în care există vreuna din infracțiunile menționate de dvs., cu siguranță se va ajunge în instanță, însă fără a cunoaște actele dosarului, nu se poate face o analiză a situației dvs. Încercați să consultați un avocat, care să studieze dosarul și, ulterior, să vă explice care este situația dvs. Cu stimă, Av. Hulea Ionuț-Marius.
La dosar sunt atasate facturiile care ei spun ca am livrat eu marfa cu toate ca eu nu livram si copii ale chitantelor banii au fost predati in casieria societatii fara numai ca administratorul a rupt cotorul borderoului la aruncat si sia insusit el banii acum aruncand vina pe mine.
Daca fapta care spun ei ca e din 2015 mai poate interveni prescriptia in 2020?
Vă rog să înțelegeți că, din cele relatate de dvs., niciun avocat nu vă poate oferi o opinie corectă asupra speței, până nu vede lucrările dosarului. Încercați să luați sfatul meu în serios, fiindcă este extrem de greu de reparat lucrurile, dacă dvs. veți fi trimis în judecată. Fiecare etapă procesuală este importantă, sens în care situația trebuie gestionată încă de la început.
Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2019
„Hulea Ionuț-Marius” - Cabinet de Avocat, Avocat
Am luat in serios sfatul dumneavoastra.Il voi urma intocmai.Va multumesc frumos de raspuns.

Alte discuții în legătură

Reprezinta arhivele electronice personale o dovada in cadrul cercetarii penale? Sunnyday Sunnyday Buna ziua si multumesc ca cititi acest mesaj. Apreciez daca ma ajutati in a rezolva aceasta problema. Mamei mele i-a disparut, din casa, o suma de bani. Eu ... (vezi toată discuția)
Am aflat zilele trecute că am o plângere penală la poliție din anul 2015, pentru delapidare. se poate o mediere sau ceva asemănător? Gabriel Bucuresti Gabriel Bucuresti Buna ziua , am aflat zilele trecute ca am o plangere penala la politie din anul 2015 , pt delapidare ! Delapidarea dupa plangerea formata consta intr.un ... (vezi toată discuția)
Accident cu masina cu numere expirate,fuga de locul accidentului mihaistanciu mihaistanciu Bunaziua, in urma cu cateva zile am fost chemat la sectia de politie,din urmatoarele motive. Masina pe care o detin,e suspecta de a fi implicata intr-un ... (vezi toată discuția)