avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Complicitate la delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Complicitate la delapidare

Salut, am prima abatere am extras..din magazinul Cora niste produse care au fost puse pe banda si ne scanate..am fost prins am recunoscut prejudiciu sa recuperat..dar am fost incadrat cu "complice la delapidare , fapta prev. de art 48 C pen. rap. la art 295 alin 1 din C.pen. cu aplic art 308. alin 1 din C pentru art.77. a din C penal "..momentan sunt in control juridiciar..am auzit ca ajung in instanta..imi puteai spune care ar fii pedeapsa maxima..sunt foarte tensionat.. am varsta de 18 ani imi pare rau pentru ce-am facut..va rog din tot sufletul meu daca imi puteti spune care ar fii pedeapsa maxima..
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:24, 26 Mai 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Dacă nu va apărați bine aveți șanse la o pedeapsa cu executare.
Pedeapsa depinde de prejudiciu și de multe alte lucruri.
Trebuie văzut exact dosarul pentru ca avocatul sa va poată lamuri pe șanse în mod concret.
prejudiciul a fost recuperat.
Dacă prejudiciul este recuperat aveți șanse la suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! ați putea, vă rog să ma ajutați în a calcula ... MihaiAdrian2000 MihaiAdrian2000 Bună ziua! Ați putea, vă rog să ma ajutați în a calcula pedeapsa maximă care ar putea fi aplicată in aceasta speță? Mandatul de arestare sau ... (vezi toată discuția)
Delapidare :buna ziua . in anul 2020 am săvârșit infracțiunea de delapidare ... Mira1705 Mira1705 Buna ziua . In anul 2020 am săvârșit infracțiunea de delapidare cu prejudiciul de 18.000 lei . Am lucrat la o casa de pariuri iar toată aceasta suma a ... (vezi toată discuția)
Contrabanda cptelena cptelena buna ziua. in data de 10 sep 2013 in urma unei perchezitii domiciliare sotul meu a fost arestat preventiv pentru 29 zile,ulterior a mai primit inca 60 de ... (vezi toată discuția)