avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Ați putea, vă rog să ma ajutați în a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Ați putea, vă rog să ma ajutați în a calcula ...

Bună ziua! Ați putea, vă rog să ma ajutați în a calcula pedeapsa maximă care ar putea fi aplicată in aceasta speță?
Mandatul de arestare sau decizia judiciară având acelaşi efect Curtea de Apel Iași a pronunțat în Dosarul numărul 543/45/2015 s-a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă a inculpatului A.M. , în temeiul disp. art. 223 C. proc. pen., reţinându-se săvârşirea infracţiunilor prev. de art. 48 rap. la art. 360 alin. (1) și (2) cu aplicarea art. 35 alin. (1) C.pen., art. 48 rap. la art. 361 alin. (1) cu aplicarea art. 35 alin. (1) C.pen.; art. 365 alin. (1) lit. b) cu aplicarea art. 35 alin. (1) C.pen.
Vă mulțumesc! Acestea sunt singurele date ale speței..
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:37, 9 Decembrie 2021
Complicele se sanctioneaza cu pedeapsa prevazuta de lege pentru autor, sens in care aveti pe art 360 C pen, de la 6 luni la 5 ani, plus 3 ani de la art 35-36 C pen, ar veni 8 ani, o data.
Apoi, 1 la 5 ani pe art 361 c pen si art 365 de la 6 luni la 3 ani, in concurs presupun (desi vad ca lipseste art 38 C pen, sau poate ati omis dvs sa il scrieti) ar rezulta un 2 ani si 8 luni. Deci in total ar putea sa urce undeva la 10-11 ani.

Insa, este mult, foarte mult, toata lumea intreaba care este pedeapsa minima, iar dvs ati intrebat de pedeapsa maxima.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Decembrie 2021
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complicitate la delapidare Catalin1997 Catalin1997 Salut, am prima abatere am extras..din magazinul Cora niste produse care au fost puse pe banda si ne scanate..am fost prins am recunoscut prejudiciu sa ... (vezi toată discuția)
Despre penal-condamnare gabitzu1ro gabitzu1ro Solutie: În baza art. 211 alin 2 lit. b şi c şi al. 2 indice 1 lit. a Cod penal rap. la art. 74 al. 1 lit. b şi c C.pen şi 76 lit. b C.pen.,condamnă pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, puteti sa-mi spuneti daca in cazul acestei hotarari ... scarlettm1 scarlettm1 Buna ziua, Puteti sa-mi spuneti daca in cazul acestei hotarari se executa pedeapsa sau este suspendata prin prescriptie. În baza art.72 al.1 C.pen., compută ... (vezi toată discuția)