avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Informatie privind contractul de prestari servicii pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Informatie privind contractul de prestari servicii pfa

Buna ! Tocmai ce am deschis un pfa pt prestari servicii la evenimente , mai exact , codul caen este 7420 pt foto, dar eu in contractul pe care il fac cu clientii as putea trece si partea de video ? Chiar daca nu am cod caen , pe certificatul de inregistrare spune asa: activitati principale. de unde trag concluzia ca foto e principala dar poate avea si secundare? DAca gresesc va rog sa ma ajutati cu informatiile utile . Si ce ar trebui sa contina contractul de prestari servicii ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Trifan Bianca Elena , Avocat 20:10, 23 Iunie 2020
Verificați ce alte coduri caen mai sunt trecute în actul constitutiv și autorizate.
Faptul ca aveți în cod caen principal înseamnă că aceea este activitatea principala din care dvs obțineți venituri însă, dacă sunt autoritate și alte activități, le puteți desfășura liniștit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen firma si cesiunea drepturilor de autor AlinaCL AlinaCL Buna ziua! Firma mea este un SRL-D si este autorizata doar pentru activitati fotografice (cod CAEN 7420 - Activitati fotografice), nu si pentru cele video ... (vezi toată discuția)
Problema cod caen Alex N Alex N Buna ziua, As vrea sa stiu daca pentru organizarea de evenimente: petreceri, banchete, etc. care se desfasoara in diverse locatii (restaurante, sedii firme ... (vezi toată discuția)
Cod caen foto & video stefanev stefanev Pentru servicii foto, codul caen este destul de clar: 7420 -activitati fotografice. Dar in cazul filmarilor de la evenimente? Teoretic ar merge incadrat si el ... (vezi toată discuția)