avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm

Buna! Am si eu o intrebare. Vreau sa ma inscriu la examenul de admitere la inm si printre celelalte acte imi este necesar cazierul fiscal. Acesta este valabil 15 zile. Intrebarea mea este daca eu scot cazierul fiscal pe 11.07 am vreo problema cu depunerea lui pe 21.07 care este ultima zi de inscriere?
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 14:27, 12 Iulie 2006
nu vei avea nici o problema intrucat caz fiscal trb sa fie valabil in per de inscriere,pana pe 21 iulie si al tau e val pana pe 27.07.2006
multumesc mult!
ajutooor !! am si eu o intrebare ... daca scot cazierul fiscal pe 12.07 ... mai e valabil pe 13.07 ?
rog urgent raspuns pana nu expira ...

PS: memtionez ca valabilitatea cazierului e de 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier fiscal Studentu Studentu Sal`tare , am o nelamurire , daca se pricepe cineva sa imi raspunda . Am o amenda din 2004 , pentru o inchipuita " disturbare a lininstii publice " , nu ... (vezi toată discuția)
Inscriere inm? joshuaa joshuaa Buna ziua! Am si eu o intrebare. Pot sa ma inscriu anul viitor la inm? Avand in vedere ca sunt anul 4 la facultatea de drept si examenu de licenta se sustine ... (vezi toată discuția)
Numirea direct pe post - o noua gaselnita Mihai 465 Mihai 465 Fiind in perioada depunerii dosarelor pentru admiterea in magistratura cu vechime de 5 ani ghiciti cine se inscriu de zor: absolventi de INM, judecatori, ... (vezi toată discuția)