Sal`tare ,
am o nelamurire , daca se pricepe cineva sa imi raspunda .
Am o amenda din 2004 , pentru o inchipuita " disturbare a lininstii publice " , nu intru in detalii nu intereseaza , dar mi-a venit de la Fisc o cerere de executare silita , si ma obliga sa platesc amenda in termen de 15 zile , iar nici asta nu e problema , o sa platesc amenda in termen , problema insa intervine in acest punct dupa care platesc amenda , va apare pe cazierul fiscal sau ce consecinte are aceasta amenda in legatura cu conditiile de admitere la examenul pentru INM , cu alte cuvinte scurt ce vreau sa spun , este aceasta amenda un motiv pentru respingerea dosarului de inscriere la examenul de admitere in INM ?
Daca cineva se pricepe , si stie despre ce vorbeste il rog sa imi raspunda , multumesc
in dosarul pt INM se cere cazier fiscal?:-/ sau judiciar?cred ca acesta din urma....
in cazierul fiscal se vad datoriile catre stat din momentul in care se face respectiva cerere de eliberare a lui...
c) nu are antecedente penale sau cazier fiscal ;
da se cere , nu te supara , dar am cerut sa raspunda cineva care se pricepe , nu are sens sa-si dea toti cu parerea , multumesc
p.s chiar si asa , nu ai raspuns la intrebare
am raspuns, daca ai citit atent: cazierul fiscal face vorbire despre datoriile catre stat neplatite la data introducerii cererii, prin urmare, daca platesti inainte de a face respectiva cerere si nu mai ai alte datorii fiscale, cazierul va fi curat....
p.s fata la cearceaf?.....
M-am gandit si eu la asta , dar iar nu asta e raspunsul pe care il cautam . Ca sa explic un pic , de exemplu in cazul cazierului judiciar daca comiti o infractiune pe care o ispasesti , si vrei sa dai examen la INM cu siguranta nu vei fi acceptat pentru ca ai cazier judiciar , adica ai savarsit o fapta penala indiferent daca te-ai ACHITAT de acasta fapta anti-sociala , astfel in mod similar vorbeam despre cazierul fiscal , indiferent daca eu achit acea amenda , exista posibilitatea ca dosarul sa fie respins deoarece candva am avut o amenda de achitat .. cam asta ar fi adevaratul sens al intrebari , cel la are ceream lamuriri .
Mersi totusi de incercarile de a ma lamuri , nu m-am trezit cu fata la cearceaf , dar nu am postat aceasta chestiune pentru a isi da toti cu parerea , iar din momentul ce ai intrebat daca " se cere cazier fiscal ? , era clar ca nu ai habar despre ce vorbesti ... un vreau sa o iei in nume de rau , nu am nimic cu tine , nu te cunosc , si nu am intrat pe acest forum ca sa ma cert ... , daca ai o informatie exacta in privire cu raspunsul la intrebarea reformulata pentru a nu mai exista dubii , as aprecia efortul . Mersi