avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm cu amenda administrativa
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm cu amenda administrativa

Am si eu o intrebare....daca ma puteti ajuta...pot sustine examen de admitere in magistratura daca am o amenda adminstrativa?
Cel mai recent răspuns: rmaverick , utilizator 20:00, 1 Decembrie 2009
Numai mentiunile in cazierul judiciar si cel fiscal ar constitui un impediment.
Impartasesc opinia colegei Ioana. ;)
Da! Puteti fara nici un fel de probleme fiindca amenda administrativa nu figureaza in cazierul judiciar!B-)
Va puteti depune dosarul pentru a sustine examen de admitere in INM fara probleme.
Faptul ca nu ati cunoscut raspunsul la o intrebare simpla ma indreptateste insa sa cred ca va trebui sa va apucati serios de invatat pentru a fi admis in INM.
Oricum ar fi, va doresc succes!
ovystyle si eu o asemenea problema, pe care trebuia sa o contest atunci, dar nu mi-am dat seama ca mai tarziu o sa am probleme.
Eu am citit tot pe acest site ca si amenda administrativa apare in evidenta operativa a politiei, si ca ar constitui un impediment pentru a sustine examenul.
Eu am luat dintr-o prostie, chiar pe nedrept, dar asta e, nu mai pot da timpul inapoi.Ma gandeam sa fac o adresa catre INM si sa intreb , dar am auzit ca nu prea raspund la asemenea chestii. Daca afli noutati te rog , spune-mi si mie!( expert_ir@yahoo.com)
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere la inm morrys88 morrys88 vreau sa stiu daca amenda penala apare in cazierul penal si daca amenda penala este un impediment pentru admiterea in magistratura (vezi toată discuția)
Profesia de avocat tedyshor_love tedyshor_love as dori si eu o lamurire cu privire la profesia de avocat.sa spunem ca as fi suferit cu cva timp in urma o pedeapsa cu suspendare sau eventual o amenda ... (vezi toată discuția)
Antecedent penal vs cazier judiciar boglaz boglaz Buna ziua Pentru admiterea la Institutul National de Magistratura una din conditiile pentru acceptarea dosarului de inscriere este \"lipsa antecedentelor ... (vezi toată discuția)