avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... primaria foloseste numele fostului proprietar la ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

primaria foloseste numele fostului proprietar la cadastre pe fonduri UE

s-au primit fonduri europene pentru efectuare cadastru Arges.
desi am rol de circa 20 de ani si suntem inregistrati in Registrul Agricol ( dovedind cu copii ale contracteor de vanzare cumparare, predand copii ale acestor contrate la data inregistrarii , primaria a furnizat cadastristului numelui fostului proprietar.
primaria a scos cadastrul pe numele fostilor proprietari.
mentionez ca terenul este al meu cu cel putin 10 ani inainte de a se face cadastrele si am platit impozitele la zi an de an pe numele meu.
ce ma sfatuiti sa fac ?
Cel mai recent răspuns: cosmin9 , utilizator 14:08, 29 Iunie 2020
multumesc
o saptamana usoara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte funciara SPIREA SPIREA Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Intrebare urgenta cadastru! am facut cadastrul unui teren + casa ... danutza33 danutza33 Intrebare urgenta cadastru! Am facut cadastrul unui teren + casa acum vreo 20 ani ca urmare a succesiunii dupa decesul unuia dintre parinti. Nu aveam ... (vezi toată discuția)
Refuz intabulare teren. buna ziua am un teren cumparat mai demult ... blakkiss blakkiss refuz intabulare teren. buna ziua am un teren cumparat mai demult cu contract de vanzare cumparere facut la notar. extrasul cf este pe vechiul proprietar. ... (vezi toată discuția)