avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Difuzare muzica in cabinet stomatologie?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Difuzare muzica in cabinet stomatologie?

Buna ziua.

Legislatia in vigoare din Romania permite medicilor stomatologi sa difuzeze gratuit muzica in cabinetele individuale de stomatologie?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Avocat Trifan Bianca Elena , Avocat 12:28, 24 Iunie 2020
Buna ziua,
Din cate stiu... nimeni nu va poate impune sa nu faceti asta atat timp cat nu deranjeaza vecinii...
Dar sa nu aveti probleme cu ORDA- Oficiul Roman pentru Drepturi de Autor, si alte asemenea...
Bună ziua,

Este permisă difuzarea de muzica în interiorul unui cabinet stomatologic, dar numai dacă este respectata condiția de a fi plătită taxa de licențiere pentru muzica ambientala.
Aceasta se stabilește în funcție de suprafața cabinetului și se achita întrucât cabinetul stomatologic reprezinta un spațiu destinat publicului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pentru muzica ambientala pisy007 pisy007 Ca patron de restaurant la cate si care sunt institutiile la care trebuie sa platesc daca difuzez muzica ambientala (numai de la radio)? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Autorizarea comunicarii publice a operelor muzicale si audiovizuale sisimona sisimona In multitudinea de taxe pe care trebuie sa le plateasca un hotel cu restaurant exista si aceste taxe pentru obtinearea unor licente ce ne permit difuzarea de ... (vezi toată discuția)
Difuzare filme intr-un bar nathalie14 nathalie14 Buna ziua, Daca intr-un bar, vrem sa difuzam filme, cu acces gratuit, trebuie doar sa platim drepturile de difuzare sau mai trebuie obtinuta vreo ... (vezi toată discuția)