avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract

Bună ziua, am un SRL deschis, unde unul dintre CAEN este de vânzări ambulant. Ce contract în afara de cel de munca cu timp partial pot încheia cu băiatul meu ptr a putea vinde sâmbăta 4-5 ore și duminica la fel. Menționez ca el nu vrea nici o plata ptr munca prestata. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:52, 24 Iunie 2020
Este cel mai bine sa incheiati un c.i.m. cu partial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare vanzator ptr vanzare in targuri si oboare ligia71 ligia71 Am un SRL deschis cod caen ptr vanzare ambulant. Vreau sa angajez pe cineva care sa vanda sambata si duminca in obor. Care este cel mai rentabil contract sa il ... (vezi toată discuția)
Stat de plata,pontaje,revisal Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am o problema,nu stiu cum sa trec angajatii care au cim la 4h /zi de Luni pana vineri dar ei lucreaza si sambata si duminica pe ture.Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Codul muncii angelica36 angelica36 buna ziua daca am un agajat la opt ore dar care in timpul saptamani lucreaza 6ore poate sa recupereze acele ore sambata sau trebuie platite ca ore ... (vezi toată discuția)