avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Acte necesare insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Acte necesare insolventa

Buna ziua,

Va rog,daca stie cineva sa-mi spuna,ce acte sunt necesare pentru deschiderea procedurii de insolventa,si care ar fi costurile?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters94259 , utilizator 15:17, 17 Decembrie 2009
Multumesc!
Va sfatuiesc sa va gasiti un lichidator pe care sa il treceti dvs in cererea de deschidere a procedurii de insolventa, in acest fel colaborarea v-a fi mai fructuoasa.
Lichidatorul agreat de dvs va poate redacta si cererea de deschidere a procedurii !
In caz contrar judecatorul sindic v-a numii un lichidator aleatoriu dintre ofertele depuse la dosar sau din tabelul lichidatorilor
adrian stoica a scris:

Va sfatuiesc sa va gasiti un lichidator pe care sa il treceti dvs in cererea de deschidere a procedurii de insolventa, in acest fel colaborarea v-a fi mai fructuoasa.
Lichidatorul agreat de dvs va poate redacta si cererea de deschidere a procedurii !
In caz contrar judecatorul sindic v-a numii un lichidator aleatoriu dintre ofertele depuse la dosar sau din tabelul lichidatorilor

da,exact la asta m-am gandit si eu...asa voi face!Multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment belvedere belvedere am o firma cu multe datorii.as putea sa o dau in faliment?si care ar fi pasii? (vezi toată discuția)
Cerere faliment crys07 crys07 Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a introduce cererea de faliment a firmei ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Vreau declar insolventa adrianmatei adrianmatei buna ziua,poate sa mi spuna cineva care sant pasi insolventei si durata (vezi toată discuția)