buna,
astept sfaturi in urmatorea probleme, bunica detine o casa construita in anul 1964,fara autorizatie, casa care acum ocupa 130 mp.Casa are acelasi nr CF cu imobilul vecin, bunica fiin d corp A de cladire si vecinii corp B de cladire.In titlu de proprietate sunt trecuti 100 mp, si o camera si bucatarie.;pe legea 10/2001 s-a restituit corpul B de cladire si tot terenul liber de la A si B, inclusiv terenul de sub constructia corpului A , terenul in subteranul caruia trec conductele de apa, gaz si canalizare ale corpului A , toate realizate cu proiect in anul 1983.
In aceste conditii primaria nu a luta in calcul nimic si a restituit tot terenul.Am intervenit in proces, in favoarea primariei in fata ICCJ si cauza s-a trimis spre rejudecare la curtea de apel apoi s-a judecat a urmat o hot care a ramas definitiva si in baza careia s-a emis o dispozitie de primar , pe care am contestat-o termenul este in feb 2010, dar vecinii au fost pusi in posesie, cei de la primarie au venit la fata locului , si le-am comunicat ca am facut contestatie dar punerea in posesie s-a realizat.
In cadrul procesului, expertul care nu stiu cand a fost la fata locului, nu am fost anuntati a stabilit o servitute de trecere cu piciorul de 1.20 m, servitute potrivit carei intrarea mea este prin baie , tevile de apa, canal , gaz sunt in mijlocul curtii vecinului acum, si mi-a comunicat ca trebuie sa mi le schimb.
Ferestrele coprului A sunt spre curtea lui, a spus ca trebe sa le schimb, dar nu unde sa le pun pt ca daca le schimb pe cealalta parte afectez pe celalalt vecin, fiind o casa tip vagon, adica dintr-o camera treci in cealalta, accesul la magazie si camara este restrictionat pt ca se realiza pe langa casa si fiind ca i s-a retrocedat tot terenul numai am pe unde sa trec.Practic in jurul casei numai am acees nici un centimetru;
Ce pot face in aceste conditii????????
multumesc
Recuperare teren
dmd75
Buna ziua!
Va rog sa imi permiteti sa expun cazul cu care ma confrunt si ,in masura in care puteti,sa-mi dati un sfat
Familiei mele i-a fost preluat ... (vezi toată discuția)