avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care este legea care imi oferă posibilitatea să imi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care este legea care imi oferă posibilitatea să imi recuperez diplomă de licență în original de la dosarul de masterat?

Buna ziua,
Am următoarea situație: Sunt înscris la masterat, în curând urmează și disertația. Și am auzit la secretariat ca după disertație diplomele de licență trebuie să ramână în original la dosarul de masterat până se vor realiza diplomele de masterat. Și nu vor să accepte diploma de licență în copie autentificată la notarul public. Personal eu cred că este un exces de zel din partea secretariatului care s-a transformat intr-un abuz în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Vă dau un exemplu, dacă un student masterand se angajează și la noul loc de munca departamentul de HR îi solicită să aducă diploma de licență si el nu poate să aducă diploma de licență .

Alte discuții în legătură

Pierdere diploma de licenta robertnelu robertnelu Fiica mea, este masterand bugetar la A.S.E in anul 2. A terminat in 2010 studile de licenta tot in cadrul A.S.E . Inscrierea la master a fost facuta prin ... (vezi toată discuția)
Probleme eliberare diploma licenta dianam5 dianam5 Am o problema destul de complicată legată de sistemul universitar din România. M-ar ajuta foarte mult o parere avizata, in contextul in care am incercat ... (vezi toată discuția)
Diplomele de la facultate, retinere dupa al doilea master bugetat OtelDiana OtelDiana Buna ziua, Problema mea incepe asa- Am facut 2 mastere la facultate din Iasi. Primul master a fost un semestru la taxa, 3 la buget. Al doilea master a fost ... (vezi toată discuția)