avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acord vecini pentru Inchiriere spatiu cu activitate ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acord vecini pentru Inchiriere spatiu cu activitate comercială

Buna ziua, doresc sa închiriez o casa declarată ca și spatiu comercial la o firma cu activitate comercială. Firma care a închiriat anterior a avut acordul vecinilor pentru activitate comercială pe societatea lor. Întrebarea mea este dacă firma noua care închiriază are nevoie din nou de acordul vecinilor. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 19:54, 24 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua
In cazul in care imobilul are ca destinatie spatiu comercial, nu aveti nevoie de acordul vecinilor pentru a desfasura activitate comerciala in acel imobil.
Verificati extrasul de carte funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu sediu social ong Praipan Praipan Buna ziua! As vrea sa ma lamuresc daca sediul social al unui ONG se poate stabili intr-un spatiu comercial in a carei jumatate de suprafata se gaseste deja ... (vezi toată discuția)
Extras de carte funciara spatiu comercial inchiriat de la asociatie de proprietari burcaionutz burcaionutz Am inchiriat un spatiu comercial de la o asociatie de proprietari. Problema e ca activitatea pe care vreau s-o desfasor in acest spatiu , necesita extras de ... (vezi toată discuția)
Firma dmdaniel dmdaniel Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o situatie: Am o garsoniera inchiriata cu contract de inchiriere si as dori sa infiintez o firma care sa aiba ... (vezi toată discuția)