avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factură emisa dupa expirarea contractului
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factură emisa dupa expirarea contractului

Se mai poate plati de către beneficiar - autoritate publica- o factura emisa de prestatorul unui serviciu, in afara termenului contractual? Mentionez ca termenul contractului a expirat la 31.12.2019, iar prestatorul, deși a executat prestația in termenul contractual, a emis factura la data de 10.02.2020. Care este cadrul legal sa pot achita aceasta factura?

Alte discuții în legătură

Factura exigibila sau nu? lilicrin lilicrin Cand devine exigibila o factura daca nu are un termen de plata? Mentionez faptul ca nu exista contract in care sa fie prevazut un termen de plata. (vezi toată discuția)
Acord de plata in cazul amenintarii cu deschiderea dosar de insolventa EricaNagy EricaNagy Buna ziua, Am un client care nu mi-a platit doua facturi scadente de acum 3 luni, in urma amenintarii cu deschiderea dosarului de insolventa ne-am intalnit ... (vezi toată discuția)
Refuzare facturi cristi0101 cristi0101 O companie pentru care am prestat servicii in baza unui contract aflat inca in vigoare, refuza sa imi primeasca facturile si implicit sa le achite- refuzand ... (vezi toată discuția)