avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot anula o decizie a Consiliului de Judecata a IPJ ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot anula o decizie a Consiliului de Judecata a IPJ MURES pronuntat in urma cu 20 ani.

In 2001 imi desfasuram activitatea in calitate de subofiter politie in cadrul IPJ MURES. In cursul aceluiasi an ,am fost destituit din politie cu invocarea lit.i. pentru patarea onoarei si demnitati militare.In cursul cecetarilor si ulterior a pronuntarii verdictului nu s-au adus nici un felde probe in sustinerea trecerii in rezerva.Deasemenea in data judecarii ,aveam internare in spital,am fost ridicat fara mandat din postul de politi si dus la politia municipala pentru a fi judecat.Consiliul de Judecata s-a deplasat de la ipj la politia municipala pentru a ma judeca.Pe parcursul derularii judecatii consiliului ,eu am asteptat fata usii comandantului .In final m-i s-a comunicat decizia lor.Din motive medicale si materiale nuam facut pana acum demersuri in instanta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 25 Iunie 2020
Nu mai puteti face nimic impotriva acelei decizii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In anul 2001 activam ca subofiter mai in cadrul ipj mures.in ... bi66 bi66 In anul 2001 activam ca subofiter MAI in cadrul IPJ MURES.In luna martie 2001 am fost trecut in rezerva prin Hotararea Consililui de Judecata al ipj Mures cu ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 90 zile + 30 zile danutdruta danutdruta Buna ziua, Ma numesc Druta Danut din comuna Umbraresti, judetul Galati. Pe data de 22.09.2017, pe raza localitatii Valenii de Mures am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Hotarari definitive ori irevocabile in materie contraventionala? spown1972 spown1972 Buna ziua! Senzatia ca sintagma “sa-ti demonstrezi nevinovatia” a devenit o stare de fapt in tarisoara noastra, iar drepturile fundamentale, doar vorbe-n ... (vezi toată discuția)