avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Stimulent de insertie

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in intelegerea unei probleme. am intrat in somaj normal cu 29 aprilie 2020, timp in care primeam si stimulentul de insertie. am primit decizia cu suspendarea stimulentului incepand cu 1 iunie. intrebarile mele sunt:
1. nu trebuia sa se prelungeasca automat si fara intreruperi inca 90 de zile de la 29 aprilie? de ce decizia e cu 1 iunie ?
2. avand in vedere ca m am intors in capul muncii pe data de 15 iunie, deci realizez venituri , pot sa depun un alt dosar pt stimulent pana la implinirea varstei de 3 ani?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie ionutdediu ionutdediu Sotia mea a optat sa-si ia concediul pentru cresterea copilului pana la varsta de 1 an. Copilul implineste 1 an pe data de 29 mai. Daca am inteles bine, ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Karmen B Karmen B Buna ziua. Am nevoie de ajutorul dvs in urmatoarea speta: Sotul a beneficiat de stimulentul de insertie pt copilul minor nascut in aprilie 2015. El a ... (vezi toată discuția)
Acordarea stimulentului de insertie ClaudiuGabriel ClaudiuGabriel Buna ziua, Am urmatoarea nelamurire: Copilul s-a nascut pe 14 iunie 2012, si sotia a intrat in concediu de ingrijirea copilului, optand pentru un an de ... (vezi toată discuția)