avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... recuperare sume decontate de CNAS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

recuperare sume decontate de CNAS

Am facut o interventie chirurgicala oncologica ( rezectie colon ) la un spital privat care are contract cu CNAS . Interventia a fost facuta in perioada starii de urgenta . La internare , mi s-a spus ca din costul total se va scadea suma decontata de CNAS . La externare am fost obligat sa achit costul complet , motivindu-mi acest fapt prin refuzul CNAS de a deconta orice proceduri medicale in perioada starii de urgenta , si ulterior de alerta , acestea urmind sa le recuperez personal de la CNAS local .
Am incercat sa fac acest lucru , dar raspunsul primit de la CNAS Ploiesti , a fost ca ulterior interventiei , nu se mai fac decontari !
mentionez ca sunt asigurat , iar interventia s-a facut cu trimitere de la medicul de familie .
Ce sfat imi puteti da ( ce pasi trebuie urmati ) pentru a-mi recupra sumele cuvenite ( cf legii 95/ 2006 publicata in MO nr 652 din 28.08.2015 ) respectiv suma decontata de CNAS pentru interventia chirurgicala si zilele de spitalizare ?

Alte discuții în legătură

Victima unei culpe medicale vali_ned vali_ned Buna seara Va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi juridice. In anul 2008 am fost victima unui doctor care din culpa medicala mi-a distrus sanatatea. Mai exact ... (vezi toată discuția)
Servicii medicale in c.e. jalique jalique buna ziua, as dori sa stiu cum se pot deconta serviciile medicale primite in tarile UE, in conditiile in care am domiciliul aici, in Ro. am citit legislatia ... (vezi toată discuția)