avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta angajator acordare prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta angajator acordare prenatal

Sunt insarcinata in 29 saptamani, sunt in concediu medical si urmeaza sa intru in prenatal. Mi s-a cerut de catre medic o adeverinta de la angajator pentru a putea sa imi acorde prenatalul! Problema e ca angajatorul coopereaza foarte greu! Ce anume trebuie sa contina aceasta adeverinta???

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal in caz de desfiintare institutie publica geo1303 geo1303 Buna ziua. M-asi bucura sa ma lamuriti intr-o speta mai dificila, si anume...lucrez la o institutie publica infiintata pin lege din anul 2000. Am un baietel de ... (vezi toată discuția)
Medicul de familie nu ma lasa sa intru in prenatal! Mabel Mabel Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta. Sunt insarcinata in 29 de saptamani si vreau sa intru in concediu prenatal insa medicul meu de familie ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal feketeanita feketeanita Buna ziua!Sunt noua pe aici,si am si eu o intrebare.Sunt insarcinata in sapt 28,iar la recomandarea medicului ginecolog urmeaza sa-mi iau concediul prenatal ... (vezi toată discuția)