avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Înlocuire produs în garanție
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Înlocuire produs în garanție

Bună ziua,

Exista vreo reglementare legala prin care un comerciant este obligat sa înlocuiască un produs în garanție, care ajunge în service pentru a treia oara, din cauza aceleiași probleme?
Mai exact, este vorba despre un telefon mobil, care a fost deja de doua ori în service pentru un defect la mufa de încărcare, iar acum s-a defectat iar (în mai puțin de 6 luni au avut loc toate reparațiile).
Cum pot aborda problema? Vreau înlocuirea produsului pentru ca este clar ca are un defect de fabricație.
De ce lege ma pot lega pentru problema în cauza în discuția cu cei de la service?

Mulțumesc anticipat pentru răspuns.

Alte discuții în legătură

Clauza de excludere a garanției AndreeaMPopa AndreeaMPopa Bună ziua, am o problemă legată de un smartphone cumpărat acum un an și jumătate care a fost trimis de 3 ori în service in ultimele 2 luni. Prima ... (vezi toată discuția)
Au voie firmele sa minta in scris? tmpqiu tmpqiu Buna ziua, Am o problema incurcata si as dori sa stiu daca are rost sa vb cu un avocat. Se suprapun din pct meu de vedere mai multe abuzuri: 1. EMAG minte ... (vezi toată discuția)
Refuz garantie produs adina2890 adina2890 Buna ziua! Acum aproximativ 1 an am achizitionat un telefon de la un operator de telefonie mobila. In perioada garantiei aparatul s-a defectat (mufa de ... (vezi toată discuția)