avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... reclamatie primarie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

reclamatie primarie

Buna ziua, in primul rand va rog sa directionati dvs intrebarea catre forumul corect. Nu am stiut unde sa o incadrez. Va multumesc!
Acum 2 luni am facut o reclamatie la primarie pt desfiintarea unei banci amplasate pe trotuar (intre doua scari de bloc) pe motiv ca aici se aseaza noaptea diverse persoane , care produc zgomote (vorbesc tare, muzica, , etc) si avand apartamentul la et inferior este imposibil sa te odihnesti noaptea. Cred ca va inchipuiti ca de vorba buna nu intelege nimeni. Raspunsul primariei a fost ca imi trebuie acordul ascris al asociatiilor de proprietari de la blocurile respective si un tabel cu samnaturile a 50 %+1 dintre locatari. Subliniez ca nu am solicitat sa fiu primar ca sa-mi trebuie acordul majoritatii si nici nu ne-a cerut nimeni parerea cand au amplasat banca. Ca de obicei autoritatile nu verifica pe teren si nu se gandesc la consecintele actiunilor lor. Pentru ca nu stiu ce prevede legea in acest sens m-am adresat dvs sa ma sfatuiti ce as putea face. Multumesc!.

Alte discuții în legătură

Cum pot reduce programul unui magazin amplasat deasupra apartamentului ... Stefan2025 Stefan2025 Cum pot reduce programul unui magazin amplasat deasupra apartamentului meu? Au program foarte lung de la 6 la 23. Eu locuiesc la demisol. Fac zgomot non ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de bancile verzi amplasate in fata blocului agsimona agsimona Buna ziua. Locuiesc la parterul unui bloc. Seful de scara a cerut de la primarie banci verzi si le-a amplasat in fata blocului . Pe aceste banci vin ziua cat ... (vezi toată discuția)
O problema aparent minora: desfiintarea bancii din fata blocului Ela- Ela- Buna ziua, As dori sa stiu cum procedez in urmatoarea situatie:am facut o cerere la Primaria de sector pentru ridicarea bancii din fata blocului. Am ... (vezi toată discuția)