Buna ziua.
Locuiesc la parterul unui bloc. Seful de scara a cerut de la primarie banci verzi si le-a amplasat in fata blocului . Pe aceste banci vin ziua cat si noaptea diverse persoane care fac galagie si mizerie, persoane care nici nu locuiesc in acest bloc. Mai multi vecini i-am spus sefului de scara sa ia bancile de la scara din cauza zgomotului , mizeriei si a persoanelor dubioase care vin noaptea la aceste banci. El nici nu a vrut sa auda , a raspuns ca nu are decat sa se darame blocul ca el nu ia bancile de acolo. Seful de scara locuieste la etajul 9 si la dumnealui nu ajunge zgomotul si galagia de la banci si pe deasupra nu renunta la banci caci are o placere de a sta pe banci si de a pandi oamenii.
Am facut cerere la primarie sa ridice bancile dar mi-au raspuns ca nu au cum caci a fost facuta cerere pentru a fi puse acolo de administratie. Problema e ca administratorul cand a facut cererea nu a intrebat pe nimeni daca doreste acele banci. A facut cererea pentru el in numele scarii. Si nu inteleg cum a aprobat primaria bancile fara un tabel cu oamenii care sunt de acord si mai ales cu cei de la parter care sunt cei mai afectati de zgomot.
Cum pot scapa de bancile verzi amplasate in fata blocului?
Va multumesc anticipat.
O zi buna.
Solutia data de @thran nu este ortodoxa si poate fi interpretata inclusiv in sfera penalului-mai ales ca bancile sunt situate pe domeniul public
Sesizati oficial reprezentantul legal al asociatiei de proprietari in persoana presedintelui de asociatie
Administratorul de imobil are limita de competenta de executie hotarari/decizii ale adunarii generale,ale presedintelui si ale comitetului executiv fara a detine autoritatea sa impuna dupa propriul interes
In atentia - ContSters241232 - stergeti contul , faci valuri degeaba pe aici . Am reusit sa determin societatea Apa Nova sa imi scoata apa meteorica din factura , nu o mai platesc de 6 luni .