avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum pot reduce programul unui magazin amplasat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum pot reduce programul unui magazin amplasat deasupra apartamentului ...

Cum pot reduce programul unui magazin amplasat deasupra apartamentului meu?
Au program foarte lung de la 6 la 23.
Eu locuiesc la demisol.
Fac zgomot non stop.
Vin la 5 jumătate dimineață și pleacă după 12 noaptea.
Nu pot dormi din cauza lor.
Așează marfa,le cade din mana trântesc ,sparg un zgomot infernal.
Am incercat sa vorbesc cu ei ,degeaba ,zgomotul este la fel.
Mai nou am fost ales președinte de bloc.
Ce pot face sa le reduc programul?unde trebuie să mă adresez?ce sesizări trebuie sa fac?
Că nu mai suport zgomotul.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Decembrie 2024
Stefan2025, utilizator
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 06:43, 14 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De redus programul e mai greu. De inchis e mai usor. Ce chetuieli achita acum spatiul comercial prin asociatie?
Este intrare facuta cum in spatiu?
De curiozitate unde exista blocuri cu locuinte la demisol unde de obicei sunt parcari ?
Eu nu vazut asa ceva decat in Bucuresti ( Chiajna Ilfov mai exact) in Militari Residence unde evident totul este fara nici o norma legala construit.
Incepeti cu o reclamatie la primarie si la Politie. Au acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari cel de la onrc??
[ link extern ]

Daca il au il retrageti si ii notificati.
Vedeti ca mai nou chiar cei de la ONRC ii invata diverse ( daca nu va semneaza vecinii sau asociatia dupa ce semneaza vecinii faceti.....)
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Decembrie 2024
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

zgomot într un magazin deasupra apartamentului meu Stefan2025 Stefan2025 Froo magazin zgomotos și ne prietenos Buna seara! Vreau sa va povestesc o întâmplare reală ,din care din păcate,fac și eu parte. In vara in str ... (vezi toată discuția)
Probleme dezvoltator bloc nou elba2406 elba2406 Buna ziua, M-am mutat de cateva luni intr-un bloc nou si avem tot felul de probleme cu dezvoltatorul...cand am cumparat ni s-a spus ca avem parcari separate ... (vezi toată discuția)
Vecin cu constructie zgomotoasa catalina_mmc catalina_mmc Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Parintii mei locuiesc la bloc la etajul 1. Blocul are 6 etaje. Cel de la etajul 6 imediat dupa revolutie in ... (vezi toată discuția)