Buna ziua, am niste probleme cu o firma de termopane, au fost mai multe dar prin anpc s-au rezolvat o parte din ele doar ca geamul de la dormitor trosneste la caldura, asta iarna m-a terminat psihic, nu am putut sa dorm toata noapte, cred ca de la diferenta de temperatura. Anpc-ul si firma montatoare au spus ca nu aud nimic si sa renunt, eu am incercat sa filmez dar nu se aude sunetul in filmare decat foarte incet. Comisarul de la Anpc imi spune sa-mi vad de treaba si sa nu il mai deranjez. Ce sa fac in acest caz? Ma duc direct in instanta? Am inteles ca ar exista o procedura numita plangere la institutia prefectului. Sa urmez aceasta cale? Si cum trebuie sa procedez exact? Va multumesc anticipat pentru orice sfat primit. Va veni iarna si cred ca voi face o cadere nervoasa daca mai trec iarasi prin asta.
indiferent de cale, aveti o problema tehnica. solicitati unui expert autorizat o determinare a intensitatii zgomotului produs, dar si a frecventei producerii lui.
aceasta dovada o prezentati furnizorului, iar daca nu aveti un raspuns satisfacator, puteti merge in instanta.
atentie, s-ar putea ca hotararea instantei sa nu va fie favorabila.
evident, expertiza o veti plati dvs.
Daca platesc eu expertiza, presupun ca e cateva sute de lei, firma nu imi va mai inapoia banii, doar prin instanta. Eu vroiam sa stiu ce pot face cand ANPC nu rezolva problema. Ma duc direct in instanta sau pot face o sesizare la institutia prefectului?
expertiza va este utila strict in instanta. eu nu stiu sa existe posibilitatea sesizarii la prefectura, dar asta nu inseamna ca nu puteti explora oportunitatea.
trebuie sa stiti ca ANPC nu poate obliga firma la nimic in ceea ce va priveste. ceea ce poate face e sa o pedepseasca (amenzi, inchidere temporara a activitatii, etc)
Problema service auto
Offset
Salutare!
Am o problema delicata cu un service auto, am inteles ca nu am voie sa postez numele asa ca voi evita acest lucru
Pe data de 3 noiembrie 2014 m-am ... (vezi toată discuția)