avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura

Buna ziua....vreau sa merg in vacanta la soțul meu în Franța cu bebe de 1 an și 9 luni ...acesta îmi trimite procura ptr pasaport și pentru a părăsi țara cu fetița de la ambasada romaniei in rep franceză dar nu știu dacă acestea trebuiesc traduse ....multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:16, 29 Iunie 2020
Păi, la Ambasada României vor fi scrise în ... românește.
Și le veți folosi în fața autoritățillor române: serviciul pașapoarte, poliția de frontieră Declarația/acordul celuilalt părinte servește pentru ieșirea din țară (România) a minorului.
Ultima modificare: Luni, 29 Iunie 2020
romascanu, moderator
Sunt două acte diferite.
O procura prin care va imputerniceste pe dvs să obțineți pașaportul copilului.
Si o declarație prin care își dă acordul să ieșiți din țară cu minorul.
La Ambasada/Consulat actele se redactează in limba romana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte - pasaport minor si calatorie in strainatate lienuta lienuta Ce formular trebuie completat in Romania la notar de catre parintele aflat in Romania ([prin care ii cere acordul celuilat parinte aflat in Franta]) de a iesi ... (vezi toată discuția)
Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)
Urgență Iulia Ava Iulia Ava Bună ziua! Sunt în Italia și cartea de identitate românească a expirat.. Pentru a ma întoarce în România am făcut programare pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)