avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... DEBRANSARE APA RECE
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

DEBRANSARE APA RECE

Se poate inchide apa rece unui rau platnic de catre asociatia de proprietarii ?
Mentionez ca bransamentul nu este in interiorul locuintei el aflandu-se pentru fiecare apartement in hol.
Cel mai recent răspuns: danutzchirila , utilizator 19:00, 23 Decembrie 2021
Se poate dar este putin mai complicat,
Mai simplu ar fi sa notati datoria in cartea funciara a apartamentului ( asta depinde de valoarea datoriei) si apoi sa-l chemati in instanta pentru recuperarea prejudiciului plus cheltuieli de judecata.
Se poate dar este putin mai complicat,

Conform precedente,asociatia de proprietari nu detine autoritatea si calitatea sa dispuna rstrictionarea/sistarea provizorie a furnizarii utilitatilor-fara hotarare judecatoresca definitiva
In cazurile in care in cadrul asociatiei de proprietari un proprietar,din varii motive nu achita obligatiile curente de intretinere,legiuitorul a prevazut dreptul in favoarea asociatiei de proprietari pentru recuperare debit,instituirea privilegiului imobiliar si actionarea debitorului in instanta
Mai bine il dati in judecata. Daca datoria este peste 10 mii lei, se va executa apartamentul.
Furnizorul de apa poate sista apa rece pe un condomeniu , in cazul unor restante acumulate in timp? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rau platnici cote intretinere bloc Ioan-Dorin Ioan-Dorin In asociatia noastra de proprietari avem 5 rau platnici a cotelor lunare de intretinere, astfel incat au acumulat, pana la aceasta data, cca 16000 lei.Cu toate ... (vezi toată discuția)
Sistare apa rece geogeorge geogeorge buna ziua, puteti sa-mi spuneti daca este posibil ca asociatia de proprietari sa sisteze furnizarea de apa rece pur si simplu??? o cunostinta a primit in ... (vezi toată discuția)
Sistare apa potabila doriodan doriodan Buna seara, Locuiesc intrun imobil cu foart multe restante la utilitati si comitetul executiv a hotarat ca la un apartament cu restante de peste 100 ... (vezi toată discuția)