avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Indemnizatie de somaj PFA prestari servicii branding ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Indemnizatie de somaj PFA prestari servicii branding graphic design

Buna ziua! Intrebarea mea se refera la indemnizatia de somaj care se acorda PFA-urilor in perioada starilor de urgenta si alerta. Avand in vedere relaxarea masurilor incepand cu data de 1 iunie 2020, as vrea sa stiu daca domeniul meu de activitate mai poate beneficia de indemnizatia de somaj. Mentionez ca am un PFA in domeniul graphic design, branding si consultanta marketing. Avand in vedere faptul ca nu am incheiat in luna iunie niciun contract de colaborare sau prestari servicii și, ca atare, nu am avut nicio sursa de venit in aceasta luna, ma intereseaza obtinerea indemnizatiei. Am sunat la somaj si mi s-a sous sa studiez legea... Ma puteti ajuta? Nu as vrea sa fac vreo ilegalitate procedand la depunerea cererii. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Două pfa-uri pe acelasi site? ankiutel ankiutel Buna, sunt web designer si dezvolt in colaborare cu un graphic designer un website pentru a ne prezenta serviciile de web design, graphic design, publicitate ... (vezi toată discuția)
Ii, if, pfa, ajutor indemnizație only4mobile only4mobile Suntem o I.F. (Întreprindere Familială) alcătuită din 2 membri soț și soție. Soția lucrează în paralel la firma PEPCO, de unde a fost dată în ... (vezi toată discuția)
Venit suplimentar gab. gab. va salut! imi puteti spune daca un contract de prestari servicii trebuie obligatoriu inregistrat la finante? trebuie sa solicit eliberarea unei decizii de ... (vezi toată discuția)